Stijltips

Mix & Match eetkamerstoelen

Een trend waar we bij Happy Chairs helemaal fan van zijn is het mixen en matchen van de gekste en kleurrijkste stoelen. Met de lente in aantocht kan ons interieur wel weer wat extra kleur gebruiken. Door simpelweg te combineren met verschillende vormen en kleuren kom je al een heel eind. Wij geven je enkele leuke tips!

Een van onze kleurrijkste collectie in ons aanbod is misschien wel de Bouton collectie. Deze stoeltjes zijn maar liefst beschikbaar in 6 verschillende kleuren die bovendien leuk te combineren zijn met elkaar. Je kan ervoor kiezen om meer de donkere tinten te mixen, of volledig te gaan voor de fellere kleurtjes. Door te werken met verschillende kleurtinten verveelt je interieur nooit.

Daarnaast kan je je interieur ook een speelse touch geven door verschillende soorten stoelen te combineren. Er zijn zoveel leuke stoelen, dus waarom zouden we moeten kiezen? Kiezen is verliezen. Durf te combineren en mix en match erop los! Wissel bijvoorbeeld stoelen met arm af met stoelen zonder arm, of varieer in verschillende stofsoorten. Hoe meer variatie, hoe speelser je interieur! Zo houd je je eetkamer jong en fris.

HappyChairs-Armstoel Garcia-Velvet-Roze-3
Opties selecteren
Close
Blauw
Goud
Grijs
Hunter groen
Roze

Happy Chairs – Armstoel Garcia – Velvet

149.95

Neem een kijkje in onze gevarieerde collectie eetkamerstoelen en creëer je eigen te gekke stoelendans!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.